Blauw-tand

Weet je wat raar is… mensen die met een bluetooth headset op aan het telefoneren zijn terwijl ze gewoon over straat lopen. Ten eerste lijkt het net of je tegen je zelf aan het praten bent “nee natuurlijk schat, natuurlijk houd ik van je, anders gaan we vanavond toch samen ergens een vorkje prikken”. Als je iemand dat hoort zeggen terwijl diegene in z’n uppie over straat banjert, dan verklaar je hem toch ook meteen voor gek? Of ben ik gewoon raar? Trouwens.. sowieso, waarom zou je zo’n ding gebruiken terwijl je over straat loopt, ik bedoel, hoe veel energie kost het nou om je telefoon tegen je oor te houden?

Dan vind ik zo iets er toch een heel stuk leuker uit zien, het is in ieder geval meteen duidelijk dat je aan het telefoneren bent! 

 

Er is nog iets waar ik trouwens echt niet tegen kan als ik over straat loop. Draaiorgels! Don’t ask why.. Ik heb er geen goede reden voor, ik word er alleen lichtelijk agresief van. De muziek keuze is negen van de tien keer écht tenenkrommend en de enige mensen die er  blij van schijnen worden en centjes willen geven zijn kinderen.

[Nerd] Even nog een kleine mededeling van opschepperige aard: ik had een 9,2 voor m’n Engels mondeling en een 8 voor m’n Frans mondeling [/Nerd]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: