Bijheid.

Ik weet het, ik ben een MUN-geek, maar toch, kan mij het wat schelen. Ik ben in ieder geval heel blij. Ik ben bij MUNISH advisor van de “Advisory Panel on the Question of Afghanistan (APQA)” en bij Lemun deputy President van de Crissis committee. Helaas is de deadline voor de reseach reports van MUNISH echt vreselijk snel, de 28e al! Maarja.. het moet maar ;).

Wat ik zo leuk vind aan MUN is dat je de zelfde mensen telkens weer terug ziet. De ene keer zit je bij iemand in de committee en krijg je bijna meteen ruzie omdat de een Iran is en de ander USA. maar dat maakt niet uit. Tijdens de lunch en de party is het allemaal weer goed!

Ik heb laats geprobeerd uit te leggen hoe MUN werkt aan mn vader… dat was geen succes. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het gewoon onmogelijk is om het uit te leggen. Zowiezo omdat als ik een gesprek voer over MUN de helft van de woorden in dat gesprek;
a) Engels zijn
b) MUN “jargon” zijn.
c) tot grapjes behoren die niet-MUNners niet snappen.

Ohja… om mijn geek gehalte nog eens erger te maken. Ik ben er achter gekomen dat Rubik’s cubes erg geschikt zijn voor Studie Ontwijkend Gedrag. Ik heb sinds vandaag een nieuw record. 2.39 en ik ben er trots op!

Advertenties

Eén reactie to “Bijheid.”

  1. Randall van Gurchom Says:

    2.39? Dat vraagt om een filmpje he 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: